Qui som

LABcreatiu està format per un col.lectiu de professionals que oferim serveis i productes pensats principalment per a espais culturals, centres escolars i les famílies.

Ens uneix el treball manual, l’educació en valors i l’expressió artística. Tot allò que fem té una historia al darrera i s’ha concebut com a una eina pedagògica que afavoreix el desenvolupament de la imaginació i creativitat de petits i grans.

Volem fomentar una manera de treball sostenible, local, i on els processos de creació siguin bàsicament artesanals. Les nostres propostes aporten recursos per a la creativitat i per treballar les habilitats manuals i d’expressió i l´experimentació amb materials.

Tot això ho fem mitjançant elements de joc, tallers de reutilització de materials, jornades de treball artística i creativa i les arts escèniques.

Així doncs a LABcreatiu trobaràs un laboratori on un equip de professionals del món de la cultura, l’educació i l’artesania experimentem per oferir propostes educatives de qualitat per a  infants i les seves families.

El nostre, és un laboratori mòbil que visita els pobles per transformar-los en un  dia, unes hores, un any… en laboratoris creatius i d’experimentació.

LABcreatiu som una comunitat creativa d’amics,

persones que ens estimem i estimem el què fem.

cohet Labcreatiu

Mira i remena el web, descobreix les nostres propostes i si vols contacta amb nosaltres perquè t’expliquem de primera mà totes les opcions que et podem oferir.
les claus de Labcreatiu