Petit format

Actualment les programacions de petits espais (i a espais pels més petits) són:

l’ATENEU DE RUBÍ:

Programem mensulalment en aquest espai singular de la població de Rubí. Petites propostes artístiques per a families, un dissabte al mes. Podeu trobar la programació al web de l’Ateneu.

BIBLIOTECA LA GRÚA DE MONTMELÓ

Acompanyem a la programació de les propostes narratives mensuals de la biblioteca. Tot i que és petita cada cop tenim un públic més fidel.

TEATRE MERCÈ RODOREDA – SANT JOAN DESPÍ

Contentes de participar de programacions municipals que aposten per tenir una programació estable d’arts escèniques per a la petita infància. Així ho fem des de fa una anys amb un èxit assegurat cada sessió, al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí. Podeu veure la programació a @teatresdespi

PROGRAMACIONS ANTERIORS

A l’octubre 2016 vem començar la programació de teatre de petit format a un lloc preciós i molt acollidor a Barcelona, El Cau. Espai de joc lliure on cada 15 dies els usuaris podíen veure espectacles adients per als seus fills a partir de 6 mesos d’edat.

No deixeu de visitar El Cau, entreu al web de l’espai: EL CAU on podreu veure les activitats que us tenen preparades. Us enamorarà aquest espai de joc, únic i especial.

Us ensenyem algunes de les programacions que hem tingut:

 

 

Si vols  més informació, contacta amb nosaltres