La capsa dels sentits

Un dels projectes més bonics que hem fet aquest any 2021 ha estat la Capsa dels Sentits, una activitat que portem a terme als parcs naturals de Barcelona gràcies a la Diputació de Barcelona i Viu el Parc.

La capsa és una sorpresa que ens ofereix la natura, una proposta perquè nosaltres experimentem amb els materials i deixem anar la nostra imaginació.

La carpa, amb la seva forma geomètrica, és un mural on trobem idees de jocs i activitats que podem fer a l’entorn amb la família i amics. Una de les propostes és el moment dels contes, que ens apropa a l’imaginari del bosc.

Durant el matí podem participar de l’espai de narració, ens podem fer la moneda del parc, buscar elements a la natura i crear propostes artístiques, descobrir les formes geomètriques que trobem a la natura…. i més idees que descobrireu en familia en aquesta experiència «La capsa dels sentits»

Ens veiem als parcs naturals !!

Trobareu més imatges i video a IG amb hastag #capsadelssentits

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *