Music truck fest

Al confinament també han passat cosses molt enginyoses, com aquesta que us explico:

UN FESTIVAL AMBULANT A BORD D’UNA CARAVANA.

Una idea que ha nascut en el confinament de dues joves germanes que estimen i viuen la música, la Noa i la Lena Briceño, de 16 i 13 anys. I que s’ha pogut fer realitat gràcies a la seva familia i amics que les han recolçat i també han treballat de valent !!

Com elles diuen:

«Enlloc que la gent vagi al teatre, nosaltres anem a la gent»

» L’objectiu és impulsar la cultura i la música en directe, d’una manera autònoma»

Es tracta d’un escenari mòbil que permet fer els concerts, o altres disciplines artístiques, en els espais més adients i singulars. Totalment autònom i senzill de muntar i desmuntar. Amb la possibilitat de fer actuacions consecutives, a diferents places, en poc temps.

Estic encantada de formar part de l’equip, aviat anireu rebent informació ja que pensem que la Music Truck Fest és molt adient en aquests temps on ens hem d’adaptar contínuament. Us deixo algunes imatges i video promocional, aviat tindrem web.

#laculturaessegura

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *