Music truck fest

Al confinament també han passat cosses molt enginyoses, com aquesta que us explico:

UN FESTIVAL AMBULANT A BORD D’UNA CARAVANA.

Una idea que ha nascut en el confinament de dues joves germanes que estimen i viuen la música, la Noa i la Lena Briceño, de 16 i 13 anys. I que s’ha pogut fer realitat gràcies a la seva familia i amics que les han recolçat i també han treballat de valent !!

Com elles diuen:

“Enlloc que la gent vagi al teatre, nosaltres anem a la gent”

” L’objectiu és impulsar la cultura i la música en directe, d’una manera autònoma”

Es tracta d’un escenari mòbil que permet fer els concerts, o altres disciplines artístiques, en els espais més adients i singulars. Totalment autònom i senzill de muntar i desmuntar. Amb la possibilitat de fer actuacions consecutives, a diferents places, en poc temps.

Estic encantada de formar part de l’equip, aviat anireu rebent informació ja que pensem que la Music Truck Fest és molt adient en aquests temps on ens hem d’adaptar contínuament. Us deixo algunes imatges i video promocional, aviat tindrem web.

#laculturaessegura


One thought on “Music truck fest

  • Hhappywheels2

    A match of blood and violence, the blend of pleasure and a slightly macabre feeling. Happy Wheels 2 https://happywheels2.club/ is a game where you choose lavish vehicles, in the bike to a wheelchair and send the by way of a comfy track where the awkward driver will attempt to urgently escape mutilation, decapitation and departure, you may even detach the personality by the car or truck.

Speak Your Mind

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>