Post-confinament: Gimcana saludable

Aquest post forma part d’una sèrie de posts de propostes que hem creat per fer cultura al carrer en època de post-confinament.

Us recordo que són propostes que tenen en comú :

 • Activitats per a públic familiar.
 • Per realitzar-se a l’aire lliure.
 • Participen 20-30-40 o màxim 50 persones a la vegada en cada activitat.
 • Durada de 3 hores . En aquest temps es fan sessions on cada cop es renova el públic.
 • Espais delimitats amb control d’accés.
 • Farem servir número d’ordre o llistat d’espera, per evitar crear cues.
 • Les activitats de manipulació inclouen gel desinfectant a disposició dels usuaris.

La darrera proposta és un bonic projecte realitzat entre l’Anna Nieto de @talleretcraft i la Carme de @lecaramel.es

LA GIMCANA SALUDABLE . Totes dues han pensat un divertit joc participatiu on jugar, aprendre, divertir-se i a més menjar sa i bonísssssim !!

L’activitat te format de gimcana on cada participant passa per totes les proves que en total són cinc, i al final la darrera és fer-se un mateix una brotxeta de fruita amb xocolata per sobre i decoracions saludables com coco, avena, ametlles…

Les proves són divertides, senzilles i curioses. Per aprendre coses sobre els aliments:

 1. Amb sopa de lletres, un joc senzill on omplirem la taula de paraules sobre els aliments.  Atreveix-te a fer una paraula diferent a les que ja han fet els companys.
 2. Hem transformat safates de fusta en laberints on posarem en pràctica la nostra habilitat per arribar al final amb una atmetlla o un cigró.
 3. Una bona amiga il.lustradora ens ha fet el dibuix de les dues proves següents. Una és un trencaclosques de fusta amb 9 peces on hem de trobar diferents fruites, tan ràpid com puguis !!
 4. L’altra prova il.lustrada és un gran dibuix amb hortalisses on trobareu quantes hi ha que estiguin repetides. Observa i sigues ràpid !
 5. La darrera prova és molt artística. Hem fet pintura amb aliments i amb pinzells has de deixar anar la teva imaginació pintant sobre el full gegant amb els colorants fets amb pastanaga, espinacs, remolatxa….

la darrera prova serà muntar la brotxeta i la Carme us explicarà quins ingredients faran la vostra brotxeta un berenar saborós !!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *