Per Sant Jordi espectacles, jocs i tallers.

Aquest Sant Jordi ha sigut una experiencia de viure el carrer i la seva gent:

ESPAIS DE JOC per la petita infancia a Sant Joan Despí

 

Espectacle amb Sim Salabim i la seva proposta “La Princesa i el Drac” . Un musical amb titelles on el drac vol seguir escoltant les meravelloses històries de la princesa per sempre. A Sant Joan Despí:

 

Més espectacles, aquesta vegade per als més petits de la casa. A un lloc preciós, “El Cau” del carrer Villaroel de Barcelona, on ens ha vingut a veure el Xavi de “Fes-t’ho com vulguis” amb el seu drac, cavaller i princesa:

 

I també hem fet tallers, aquesta vegada inspirats en el conte del “Patufet”. A la Festa de SAnt Jordi de Montmeló:

Doncs ja t’ho pots imaginar, ens ho hem passat genial.

Fins l’any vinent !!