Taller de construcció de Cabana de Lectura a Montmajor

Avui hem fet maletes per viatjar amb els nostres tallers. L´Anna ha carregat els materials per anar a un poble molt bonic: Montmajor.

«En aquest poble de molt pocs habitants en arribar tot era molt tranquil, fins i tot quan he entrat a les piscines on havia de fer el taller he vist una colla de nens que xerraven i jugaven en un espai preción. Quina sort tenen molts nens de poder viure a la natura i la tranquilitat d´un poble. Aquests van a una escola rural i són poquets, de ben segur que aprenen molt en aquest entorn.

Avui aparca al poble el Bibliobús Pedraforca i amb ell l´activitat que jo porto que és de construïr una CABANA DE LECTURA. Tots han quedat sorpresos perquè no em coneixen i he posat una roba llarga a terra i molts colors i desseguida han volgut participar.

Entre tots hem fet dibuixos, pintat amb retoladors i pintura tèxtil i en acabar hem muntat l´estructura de tubos que ha sigut molt fàcil i per sobre hi posem la roba decorada per tots.

Aquí podeu veure algunes fotografies. A partir d´ara ja tenen una cabana on amagar-se a llegir els seus contes preferits.

Fins aviat !! . Anna. »

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *