Collage de paraules

Aquest cap de setmana l´equip de TalleretCraft hem estat a la biblioteca de Roses fent un taller de COLLAGE DE PARAULES. La intenció era utilitzar diaris i revistes que ja no serveixen. Els hem demanat prestades algunes de les paraules, lletres i frases dels seus articles i hem jugat amb elles.

Hem jugat de veritat, perquè ens hem fabricat un joc amb rodones de cartolina troquelades, imitant el «memory» a les rodones hem enganxat paraules, les hem girat perquè no es puguin llegir i hem jugat a triar-ne vàries i per grups construir amb elles frases, dites, històries o poesies.

També hem fet amb papers uns «comecocos» per jugar també amb les paraules.

Els resultats han estat sorprenents, em quedo amb un d´ells especialment pel seu missatge:

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *