Com us ha anat el Nadal, a nosaltres genial !!!!!

El nostre nadal ha estat molt i molt creatiu, rodejats de teatre, espectacles, música, riures, tallers, creativitat i sobretot hem fet nous amics, estem taaaaant contents !!!

Hem fet un Aniversari Craft, que com ja sabeu consisteix en un taller dirigit per cel.lebrar un esdeveniment o per una reunió d´amics. Els fem per nens a partir de 7 anys i també per adults.

En aquest cas la Laia ha volgut que les seves amigues experimentin amb l´agulla, i han sortit aquests impressionants resultats:

presentacio_ninotsfeltre2

Al decembre hem acabat el curs de creativitat als centres cívics de Santa Perpètua amb una festa i regals creatius, tot i que tornarem al gener:

muntatge_fotos_nadal16

També hem tingut espectacles amb la temàtica de Nadal, un d´ells ha estat el de Moi Aznar de la companyia Jomeloguisjomelo.com amb històries i cançons que enamoren:

stboidec16-7

Dintre de la programació que fem a El Cau també hem tingut la nostra dosi de cagatió especial, a càrrec de la Mon Mas, com ens divertim amb ella !! :

monmas2

Però també hem tingut un tió gegant, de 2 m de llargada, muntat a la plaça de la vila de PARETS DEL VALLÈS, tots els nens i nenes que han vingut l´han pogut fer cagar perquè tenia regals per a tothom !!

Ens l´han portat els nostres amics de Xarop de Canya que en saben molt d´això de fer ballar i saltar !!

fotoxaropparets2

A les vacances de nadal hem aprofitat per oferir tallers de creativitat a nens i nenes i hem tingut un grup molt participatiu que ha experimentat, creat, inventat, muntat, jugat i compartit .

Uns dies inolvidables: ESPANTASOMNIS, STRING ART, PUNT DE CREU …….

muntatge_tallerespantasomnis

muntatge_tallerstringartmuntatge_tallerbrodatpuntdecreu

Entre unes coses i altres hem anat a passejar per Barcelona doncs aquests dies hi ha moltes propostes fantàstiques d´espectacles, activitats, tallers, jocs … que no ens les podem acabar. Vem passejar per la Plaça Catalunya i els ulls se´ns van quedar oberts com a plats veient els artistes pintant enmig de la plaça, dibuixos preciosos , aquest estava pintant amb brotxa:

fotonadalbcn

Al Saló de la Infància de Vic hem participat amb un espectacle de música amb molt de ritme, per fer ballar a grans i petits per passar el fred de la comarca d´Osona, ben animats hem entrat en calor amb Encara FArem Salat:

fotovic2

Hem visitat també la població de Rubí per acompanyar al Campament del Mag Rubisenc, que tant famós és entre els nens i nenes d´aquella població. Hem cantat i hem fet ballar també a tots els què heu vingut a portar la vostra carta, amb els músics i dimoni de Xarop de Canya:

fotomagrubisencxarop

I hem finalitzat la nostra caravana  cultural al Casal Casablanca de Sant Boi de Llobregat, on cada any participem amb un taller al costat del patge reial.

En aquest cas hem ensenyat a nens i nenes a contruir-se el seu propi embolcall per fer regals, per no malgastar paper i ser més artístics i creatius, inspirats en la tradició japonesa del Shibori:

muntatge_shiborisantboi

Ben contents de la feina feta, ens seguim retrobant pels pobles i carrers.

Que tingueu un any 2017 molt creatiu !!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *