Qué fem amb tant cartró?

 

 

l´Anna Nieto promotora dels projectes TalleretCraft i Ecomagina, ens parla sobre els cartrons com a envasos que llencem diàriament:

Aquests dies passejo pels carrers i veig contenidors plens de cartró. Els contenidors blaus estan «a petar» , no hi caben més caixes.

Evidentment per mi són contenidors plens de matèria primera per poder crear, m´emportaria tot el pogués, de fet ja ho faig, carrego el cotxe amb aquells que em siguin més suggeridors.

Aquests dies he estat fent uns tallers en pobles de Catalunya i he fet servir caixes de cartró que vaig acumulant al local. Sovint faig tallers amb cartró, de fet és el meu material preferit per fer creacions, en aquest cas, com que tothom es fa fotografies per recordar les dates de nadal, les trobades familiars, les excursions aprofitant les vacances, la rua de Reis…… he fet una proposta útil:

MARCS DE FOTOGRAFIES . Això sí, dissenyats per nosaltres. Cadascú ha decidit quin serà el tamany i el disseny. També l´espai que dedicarà per posar la fotografia o dibuix del recordatori en qüestió

taller marc de fotos _ Ecomagina

Cadascú fa el seu disseny, pinta, dibuixa, retalla o punxa:

taller marc de fotos _ Ecomagina

També fem servir altres materials com gomets, llanes, cintes, troquels i papers de colors….

taller marc fotos _ Ecomagina

I en acabar només hem d´experimentar i divertir-nos:

marc fotos cartro12marc fotos cartro13marc fotos cartro14

Seguim disfrutant d´aquests petits moments.

Bon any ¡¡¡¡¡

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *