Participem a la R-Festa ¡¡

Aquest cap de setmana LABcreatiu hem estat a la R-FESTA, en la seva 6a edició, com a proposta especial per la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Hi vem participar amb els tallers d´ECOMAGINA de construcció de joguines amb envasos. Vem fer jocs amb iogurts, titelles en forma de sargantana amb caixes de cereals, avions amb cartrons i arbres de nadal amb cómics, entre d´altres.

Ha estat una experiència genial on vem conèixer i compartir espai amb una Mostra d´Oficis i tallers pràctics de reparació que van proporcionar molta informació útil als visitants. Ahhhh, també vem conèixer al Rafel Vives que feia de presentador i tenía un stand a la Fira.

Algunes imatges:foto_areametropolitana1 foto_areametropolitana2 foto_areametropolitana3 foto_areametropolitana4 foto_areametropolitana7

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *