A la fira de Medi Ambient de Navata

Aquesta setmana Ecomagina ha estat fent un taller de joguines amb envasos a la 3a Eco Fira de Navata, a l´Alt Empordà.

Els nens i nenes, i no tan nens ni tan nenes, que han visitat la fira han passat per l´espai d´Ecomagina a transformar una caixa de llet en un cotxe, uns taps de suro en un vaixell i una llauna en una papallona.

Com creieu que s´ho van passar? doncs us ho podeu imaginar ¡¡

Gràcies a l´organització per comptar amb la nostra activitat, que vem poder compartir amb parades de productes ecològics, amb xerrades sobre consum, reciclatge, residus…, amb tallers de cuina saludable i de ioga, i al taller de cuina i forn solar, entre moltes altres activitats.

Esperem repetir l´any vinent ¡¡

taller_plaça_1

taller_plaça_2 taller_plaça_4

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *