Estarem a l´espai Mamaterra de la Fira Biocultura

 

mamaterra15

Molts de vosaltres ja coneixereu la Fira Biocultura, Fira Internacional de Productes ecològics i Consum Responsable que es realizarà el propers 7-8-9-10 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona, com cada any.

La Fira més important a Espanya d´aquest sector on podeu trobar productes de cosmètica i higiène amb ingredients certificats, textil orgànic, ecomaterials, energies renovables, terapies i medicines complementàries, reciclatge, ecologia, medi ambient , joguines, turisme sostenible i molt més.

Dintre de la fira les famílies trobareu una zona per a vosaltres: MAMATERRA, espai on participareu d´activitats per als vostres fills, pensades per a la seva educació  mediambiental i de salut: horts urbans, tallers de reciclatge, taller de cuina, jocs de consum responsable, entre d´altres.

LABcreatiu també hi serem aquest any amb les nostres activitats SUUUUUPERCREATIVES ¡¡¡¡:

  • MILANTA I ACCIÓ: tots els dies de la Fira amb els seus jocs. Toquem fusta ¡¡
  • ECOMAGINA: amb els seus tallers de joguines creatives amb material reciclat de la Fira.
  • TEATRE AULA: amb el seu espectacle «La castanyera perduda» , de teatre musical i titelles.
  • ECOVIDRE: amb un taller de reciclatge de vidre «Personalitza el teu pot de vidre».

Si veniu per la Fira no deixeu de visitar-nos, segur que disfrutareu de les nostres activitats ¡¡

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *