LABcreatiu hem visitat Guixot de 8

Divendres LABcreatiu vem visitar la fàbrica de Joan Rovira on té tots els seus jocs, on els arregla i els contrueix, on pensa i experimenta i on ens ha rebut a nosaltres i a dos grups escolars que han disfrutat d´un matí molt creatiu.

El seu projecte es diu Guixot de 8 i us ben asseguro que té centenars de jocs construits amb materials ben diversos, tots han estat trobats i en desús i ell, amb la seva imaginació, els ha donat vida i cadascú d´ells ens permet jugar i experimentar sensacions i reptes ben diferents.

Nosaltres al Joan ja fa molts anys que el coneixem i cada dia que ens trobem amb ell i els seus jocs no deixem de disfrutar de la seva paraula i de la seva creativitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *