Qui som

perlawebLABcreatiu està format per un col.lectiu de professionals que oferim serveis i productes pensats principalment per als centres escolars, els seus alumnes i les famílies.

 

Ens uneix el treball manual, l’educació en valors i l’expressió artística. Tot allò que fem té una historia al darrera i s’ha concebut com a una eina pedagògica que afavoreix el desenvolupament de la imaginació i creativitat de petits i grans.

 

Volem fomentar una manera de treball sostenible, local, i on els processos de creació siguin bàsicament artesanals. Les nostres propostes aporten recursos per a la creativitat i per treballar les habilitats manuals i d’expressió i l´experimentació amb materials.

 

Tot això ho fem mitjançant elements de joc, tallers de reutilització de materials, jornades de treball amb vidre o fang i el teatre musical.

 

Així doncs a LABcreatiu trobaràs un laboratori on un equip de professionals del món de la cultura, l’educació i l’artesania experimentem per oferir propostes educatives de qualitat per infants. El nostre, és un laboratori mòbil que visita les escoles per transformar-les en un  dia, unes hores, un any… en laboratoris creatius i d’experimentació.

Si ens vols conèixer millor i saber què podem fer per tu, estarem encantats d’escoltar-te