Teatre Aula

cartell teatreaula 1

El Lluís Petra, músic, compositor, actor, cantant i director, va començar a l´edat de 12 anys al món de l´espectacle com acordionista . Més tard fundà Sim Salabim i al poc temps  passa a formar part de la companyia Pilar Nieto, actriu, cantant i ballarina, formada a diferents escoles d´interpretació i dansa de Barcelona .

La companyia comença a agafar influències del gènere del Musical, incorporen composicions per piano en directe, cançons interpretades també en directe, interpretació d´actors i manipulació d´objectes (tot tipus de titelles: gegants, muppets, titella de pal, de guant).

Creant obres originals i personals adaptacions de contes clàssics com Hansel i Gretel, Els músics de  Bremen, el follet I el Sabater, el  conte de Nadal, El Trencanous, Les set cabretes I el llop o El soldadet de plom, adaptada per fer-se amb titelles en càmera negra, acordió i cançons en directe.

Doncs aquests grans actors i cantants s´han esforçat per buscar un format de teatre “a mida” dels centres escolars i han creat la proposta TEATRE AULA per  poder oferir un espectacle teatral de qualitat, sense sortir de l’escola.

 

Coneix la nostra proposta de teatre, música i objectes a l’escola